Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

tisdag 25 januari 2011

En massa skit...


Aftonbladet skriver idag om en missnöjd kund som bokstavligen sket i vad butiksbiträdet sa. Kunden ville låna toan men blev nekad. Då drog han ner byxorna och uträttade sina behov på butiksgolvet. Nu är han dömd till åtta månaders fängelse för bland annat misshandel och ofredande. Det var ju jättekonstigt. Förstår inte hur tidningen fick ihop det där.

Hanna Graaf säger att hon har blivit tråkig men att hon "levde ut" i Let's dance. Hurdå, kan man undra? Jag har sett vandrande pinnar röra sig smidigare än hon.

Helena Bergström ställde till palaver och fick jättemycket uppmärksamhet inför Guldbaggegalan. En lektion i äkta röstfiske. Det funkade ju. Publiken röstade på Änglagård 3. Och Bergström var där - hennes "hot" till trots - och tog emot priset. Hjälp.

"Adele har ätit sju soffor och två stolar". En rubrik som för tankarna till en 5-månaders rottweilervalp. Icke så. Det är en 30-årig amerikanska (förstås) som lagt sig till med ovanan att tugga i sig skumgummi. Hon lär ha rekord i förstoppning också.

Efter Nuders definitiva nej, nu slänger valberedningen in en joker, säger Expressen. Så himla joker-lik vet jag väl inte om han är. Ytterligare en som ger benämningen gråsosse ett ansikte.

Var tionde anställd hos Diskrimineringsombudsmannen känner sig diskriminerad. Hålla rent framför egen dörr kanske kunde vara nåt? Spännande att chefen inte ser problemen. Å andra sidan får man intrycket av att hon inte ser diskriminering nånstans, så vem är förvånad.

Jimmie Åkesson skriver idag på DN Debatt. Skitbra att han får så mycket utrymme, då ser man vad han och hans parti går för. Han har några förslag som väcker tankar. Han skriver att det är "hög tid att regeringen täpper till lagstiftningen så att det blir olagligt att resa utomlands för att delta i träningsläger i terrorgruppers regi." Hur i hela helvetet ska det gå till? Arrangörerna är inte precis några vanliga resebyråer. Jag har i alla fall aldrig sett några broschyrer som säljer in den typen av träningsläger. Eller Åkesson kanske menar att man ska förbjuda alla att åka till vissa länder?
Sen vill han att regeringen ska "undersöka attityderna bland ungdomar" för att då reda på hur "utbredda islamistiska attityder är i det svenska samhället". Åsiktsregistrering, kallas det. Är väl ganska förbjudet?
Orkade inte läsa hela artikeln som innehåller så mycket dravel att hälften kunde vara nog.
Men gärna mer sånt.
Falla på eget grepp är en ganska gångbar metod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.