Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 19 januari 2011

Annat ljud i skällan


Får se hur stort stödet för Assange och Wikileaks blir bland svenskarna efter listan över flera tusen bankkonton. Skatteverket ska lusläsa listan, sägs det, och leta skattesmitare. Det är ju svenskens paradgren nummer ett, så Wikileaks popularitet lär sjunka markant. Tro mig.

Det är väl läge för att läcka inkomstuppgifter om svenskar i USA snart också. Det internationella skattefusket beräknas till 46 miljarder per år och USA har, trots en överenskommelse, inte försett svenska myndigheter med några uppgifter de senaste fem åren. Läck på bara, Julian & co.

Partiledardebatt i riksdagen. Ohly ondgör sig över regeringens "skamliga politik". Ja, skäms på dom. Bättre finanser än nästan alla länder i världen.
Det är verkligen skamligt.

Och Mona är glad för blommorna hon fått och säger "Man kanske borde avgå oftare". Nej, men tidigare hade inte varit fel.

Expressen slår sig för bröstet efter att systertidningen Kvällsposten slängt ner fem höbalar till ett par rådjur som är strandsatta på en pytteliten ö under Ölandsbron. Jaha? För att dom ska drunkna mätta, eller?

En av talibanledarna har insjuknat, fått hjärnskador och talar sluddrigt. Då har han i alla fall något att skylla på.

Tidningslayout. Aftonbladet gör det igen. Denna gång Göran Persson som står och spänner sig i en för trång kavaj. Ovanför en annons från Viktklubb.se. Humor.

Svenska PEN tar tillbaka anklagelserna mot Berns om att de anlitat papperslösa för diverse arbeten. Nu vill man göra som kungen "vända blad" och återuppta prisutdelningarna i Berns lokaler.
Om jag bestämde på Berns skulle PEN få hitta en annan lokal för sina fester.

"Praktfiasko" säger tidningarna om handbollslandslaget. Och nu ber man läsarna gissa hur det ska gå i VM. Inte ett pip om att "vi kan vinna guld".
Vad var det jag sa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.