Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

måndag 15 november 2010

Lång väntan är över


Jaha, så sa hon upp sig då Mona. En fallskärm på 14 miljoner är ju inte så dumt. Hoppas hon håller sig borta från politiken ett tag nu. Det hoppas jag att dom andra gamla stötarna gör också, dom är liksom ingen tillgång för (s) längre. Nya kvastar sopar bäst och eftersom nu väljarna så tydligt sagt ifrån att dom inte gillar gamla repriser längre, är det väl dags för lite tuffa tag. Och tänk om alla kunde sluta tjata om Margot Wallström. Hur många gånger har hon sagt att hon inte vill? Bland 100.000 medlemmar borde det väl finnas några nya, fräscha kandidater?
En blomma till Mona som äntligen tagit sitt förnuft tillfånga.
Nu slipper vi vänta...

Telefonterror igen. Men nu säger dom att dom vill intervjua en och sånt kan man inte Nix-spärra telefonen mot. Alltså, om jag hade ett TM-företag skulle jag köra alla telefonnummer i Nix i alla fall. Skulle tro att det är ganska vanligt att dom som inte vill köpa nåt per telefon inte heller vill bli intervjuade. Nu var det IMRI, igen. Jag mejlade: VI VILL INTE BLI STÖRDA AV ER och avslutade med att jag hoppades jag hade uttryckt mig tydligt nog. Antagligen inte. Återstår att se. Suck.

Victoria och Daniel är SÅ glada över att flytta in på Haga slott. Och vi som bryr oss om världsnaturarvet är SÅ förbannade över alla nersågade träd och kilometervis med stängsel som har förstört hela Hagaparken. Kunde dom inte hittat nåt bättre ställe att bo på? Stor suck.
Och dagens läsarfråga i Aftonbladet är ”Skulle du vilja bo på ett slott” men det framgår inte om ens ja eller nej baseras på att någon annan betalar kalaset. Vem skulle tacka nej då, liksom?

Fotbollsgalan – höstens största gäsp. Direktsänd firmafest för fotbollsfolk.
TV när den är som tråkigast.

Demi Moore, nu börjar hon se läskig ut på riktigt.
Kan människan blinka ens en gång?

Värsta språket:
Kyrkan är korad. Nu räknar de ner dagarna till sitt nalkande vinterbröllop. Aftonbladet
Hjälp.

Ett norskt företag tvingar kvinnliga anställda att bära röda armband när de har mens. Det låter som en traditionell norgehistoria men är hårresande nog sant. Armbanden ska ge cheferna större förståelse för ökat antal toalettbesök. Alltså, dom kollar hur många gånger folk går på muggen på norska företag! En person säger att dom har kodlås på toaletterna och att hon fått förklara sig efter en dag med dålig mage. Inte så konstigt att dom har hög lön när dom måste stå ut med sånt. Och har norska chefer inget viktigare för sig?

Nytt ord idag: Uppkopplingsgenerationen. Ungdomar som verkar fastväxta vid sina telefoner. Dom kommer att vara helt utbrända om 5-10 år. Ungdomarna alltså. Telefonerna är utbrända långt innan dess, så mycket som dom används. Någon som sett paniken hos en 20-åring som råkat glömma telefonen hemma? Ren och skär skräck och kosta vad det kosta vill, telefonen ska hämtas. NU. Tänk om ett enda samtal missas, ett enda sms blir obesvarat i tre minuter. Faktiskt värre än – ja, än vadå? Jag kan nog inte komma på något som kan vara värre för denna arma generation. Skulle vara att stringtrosan blev omodern eller att läppförstoring blev totalförbjudet. Möjligen.

Anna Anka. Hon är så himla komisk. Tycker att hon är bättre än majoriteten av svenskarna och att vi kritiserar henne för att vi är rädda. För vad? Att hon ska öppna munnen, möjligen. Det är ganska läskigt.

Det ser mörkt ut för Berlusconi på regeringsfronten. ”Experter ger inte hans regering många veckor” skriver SvD.
Bene!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.