Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

måndag 1 november 2010

Göteborg, tidningarna och en valp


Vad har hänt? Inte en enda krystad tidningsrubrik i helgen. Den vitsiga göteborgaren var kanske på fotboll. Västkustarna får ursäkta, men man kan inte kalla sig för Sveriges framsida när man har ett fotbollslag som heter Häcken.

Och vad höll poliserna på med där borta egentligen? Varning, varning det är bombhot över stan men vi säger inte var nånstans och ni kan shoppa loss som vanligt. Låtsas som ingenting men iaktta försiktighet. Vadå schizofrent?
Och idag rapporteras att hotet är över. Vilket hot?

Såg för övrigt att det vanligaste namnet på trådlösa bredband i Göteborg är Glenn. Förvånad – någon? Och är inte Glenn det vanligaste namnet på allting i Göteborg? Typ.

Kanske var jag inte på surtantshumör den här helgen. Har umgåtts med den mest bedårande lilla rottweilervalp. Sånt blir man snäll av och det är inget jag bara säger. Det finns vetenskapliga bevis för det. Då blir man särskilt förbannad över ett antal missanpassade rötägg som använder sina hundar att skrämmas med. Det är dom rötäggen som får såna som Göran Hägglund att gaffla om hundförbud. Som om det skulle funka, det är i andra änden av kopplet problemet finns. Men det är ju jobbigare att handskas med. Då gör man som grannarna i sydväst, slår sina danska skallar ihop och sätter upp en lista över vilka hundraser som kan tänkas vara extra farliga och så förbjuder man dom.
Oavsett ägare. Otroligt obegåvat.
Det är precis som i sexan när hela klassen fick kvarsittning för att majjen inte orkade ta itu med skolans buse.
Funkar det? Nä, givetvis inte.

Men alltså – Silvio. Hur mycket skräp orkar italienarna ta från den gubben? Jag ska tamejfasiken bojkotta landet tills dom byter regering. Basta.

Ibland undrar man hur nättidningarna tänker när man ser hur olika artiklar placeras. Läste om paret som träffades via en sajt för ”estetiskt handikappade”. Och intill den puffen hade man en stor bild på Tomas diLeva. Inte så konstigt om man blandar ihop det ena med det andra. Liksom.

Det finns en dejtingsajt för nätprassel också. Vad finns det INTE dejtingsajter för?

Så har dom dammat av af Ugglas igen. När ska kvällstidningarna fatta att hon är ute? Körd, uttjatad, för mycket. Haja!

Ett annat fejs man är ganska trött på är Silberskys. Alltså, jag fattar ju varför han åtar sig alla fall som ger uppmärksamhet, men jag fattar inte varför skurkarna vill ha just honom. Han har väl inte ”vunnit” fler fall än någon annan? De flesta fallen ”vinner” ju åklagarna.

Lite tjatvarning börjar det faktiskt bli på Persbrandt också. Synd att han för den breda publiken bara gör machoroller. Han var lysande på Stadsteatern. Och rolig.

Sen blir det faktiskt mer komiskt än ruskigt när Ohly uttalar sig om extremister. Ska han säga, liksom.

NASA hoppas få frivilliga att skicka till Mars. Enkel resa. Ja, idag kan man väl få folk till vadsomhelst? Det är bara att kolla alla dokusåpor på tv…

Brasilien har fått sin första kvinnliga president. Yeah – girlpower! Vore kul om vi också hade några kloka kvinnor som kan tänka sig att kandidera till statsministerposten.
Jag sa KLOKA kvinnor…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.