Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

torsdag 30 december 2010

Suck, hjälp och herregud


Nån på Aftonbladet har smittat Expressen med äckligheter (undrar förresten om det finns något ord för såna böjelser). Man har ersatt nagelsvampen med en närbild på öronvax. Tillhör visst någon kändis och man kan göra ett test om man veta vilken. Herregud.

En man har hittats mördad i sin lägenhet i Sundbyberg. Undrar var och vem? Kanske någon av dom som skrämmer skiten ur oss andra när dom står och rotar bland grovsoporna? Törs man hoppas på det?

Bonde söker fru. Är det inte dags att lägga ner eländet? Det blir ju inga kärlekspar av programserien ändå. Och det var väl liksom det som var hela programidén, eller? Fast 42% av Expressens läsare vill ändå se en säsong till. Hjälp.

Det skrivs mycket om Fredrik Ljungberg just nu. Jag bara undrar varför kvällspressen aldrig spekulerar i vem han är ihop med? Inte ett enda litet rykte. Inte ens i skvallerpressen. Inte för att jag är så himla nyfiken, mest undrande över tystnaden. Det är så olikt skandalblaskorna.

Artiklar under rubriken "Dokument" brukar vanligtvis handla om läget i någon krigszon, naturkatastrof eller intressanta brottsfall. I Expressen handlar "Dokument/torsdag" om att kändisar besöker Teatergrillen i Stockholm.
Suck.

Blondinen som hängde med till final i Ung & bortskämd säger att hon blivit "stärkt av framgångarna". Vilka framgångar? Hon var samma bortskämda latmask när serien var slut som när den började. Men nu ska hon starta ett tjejband och tror att det ska nå samma framgångar som Spice Girls. Självförtroendet är det inget fel på. Snart ger hon väl ut en bok också.

Aftonbladet upprörs över att folk inte kan få socialbidrag om dom har pengar på banken eller en make som har fet inkomst. Fattar inte vad det är för konstigt med det. Lever man ihop har man gemensamt ansvar för försörjningen. Och har man ett fett aktiekapital kanske man kan ta av det för att klara brödfödan? AB tycker att kriterierna är diskriminerande och får det hela till att "socialen hindrar älskande från att bo ihop". Gud vilken konstig slutsats.

Samma tidning har kört bantningstips hela veckan, ett slags nedräkning till nyårsafton då alla förmodas vilja klämma in sig i för smala klänningar. Idag kan man till och med lyckas med det tricket på 24 timmar. I början av veckan skulle det ta fyra dagar.

En travkusk tvingas sluta köra på grund av sin ålder (70), utan hänsyn till hans hälsa eller förmåga. Jag säger ju att vi är ålderfixerade till vansinne i det här landet.

Kungafamiljen har haft ett stormigt år. Av årets alla kontroverser märks nästan ingenting i SVTs dokumentär. Programmets projektledare är nära vän till kungafamiljen. Oberoende tv - pyttsan.
Och sen säger dom att kungen saknar makt.
Eller hur.

Några entusiastiska amerikaner har funnit benrester som de tror kan vara Amelia Earhart.
Eller en sköldpadda.
Eh?

1 kommentar:

  1. Ja, denna säsongen av BSF resulterade inte i så mycket kärlek. Men åtminstone blev det ett par =) Nästa säsong borde de kanske återgå till att de som får flest brev är de som följs i tv?

    Ta gärna en liten snabbtitt på min blogg! http://lindainpublic.blogg.se

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.