Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

tisdag 14 december 2010

Klantiga karlar


En präst på resa i Frankrike med ett gäng ungdomar. Prästen klädde sig i t-shirt med texten "Äkta svensk hårdporr". Alltså, hur tänkte han när han tog på sig den? Var det kolmörkt i rummet när han klädde på sig? Eller han kanske är blind?

Silvio. Idag får världen veta om har har fortsatt förtroende i parlamentet. Risken är väl att italienarna är lika hjärntvättade som en av dem som tillfrågats i tidningen; "Jag litar på honom." Eller hur.
En gubbe som inte ens kan välja rätt foundation kan omöjligt sköta ett helt land.

Tiger Woods sägs vara förkrossad över att hans ex-fru har hittat en ny snubbe. Det är nog ingenting mot hur förkrossad hon var när hon upptäckte att han nuppade runt som en hormonstinn singel. Trots att han var gift.

Och är det så smart av en utrikesminister att twittra? En del saker kanske man ska behålla för sig själv tills man vet vad regeringen vill kabla ut och inte.

H&Ms vd säger att företaget "arbetar för att förmedla en sund och hälsosam bild av kvinnor". Jomenvisst. Det är bara att kolla in stortavlorna över stan. Brudarna har ett bmi på 16,6 (gränsen för undervikt går vid 18,5). Vad är det för sunt och hälsosamt med det? Hr Persson får nog ta och läsa på lite.

Börje Ahlstedt petas från Dramaten. Jojo, det straffar sig att ta ut all sin bitterhet på hela svenska skådespelareliten. Osmart.

Aftonbladet kunde inte hitta på någonting med "chock" idag, så det tar om en gammal nyhet från februari. Då chockades USA när en späckhuggare hade ihjäl en tränare på Sea World. Gamla nyheter blir som nya.

Svensk industri.
Kan dom inte komma på nåt bättre än att byta vd-ar med varandra?
Suck.

Putin har uppträtt med sången "Blueberry hill" på nån gala. Han säger själv att han inte kan sjunga men gärna vill. Russia's got talent?

Clas Svahn på DN. Kan ingen skicka karln på en svenskakurs? Nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.