Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

tisdag 28 december 2010

Mandeln i gröten


Man kan undra om lille Jimmie fick en bittermandel i julgröten. Hans uttalanden rimmar illa med partiets politik som i stora delar bygger på osakliga och dåligt underbyggda fakta. Nu surar han för att "bara" en av tio svenskar har förtroende för honom. Jag tycker det är ganska många, tio procent faktiskt. Han menar att han är utsatt för en "tydlig och oförblommerat osaklig hatkampanj". Men, med hjälp av såna kan man ju komma in i riksdagen. Eller hur?

Alla tidningar skriver upprört om lurendrejerierna med mellandagsreapriser i elektronikbranschen. År ut och år in pågår detta. Lockvaror som är slut redan innan rean börjar och krystade bortförklaringar från butikernas chefer. Det känns faktiskt puckat.

Nästan lika puckat som trenden med ankläppar. Kollade Hollywoodfruar i går för första gången i världshistorien och kände mig som katten i Comhem-reklamen. Gapet blev större och större ju längre programmet gick. En ung människa som sprutat truten så full av vad-det-nu-är så hon sluddrar när hon försöker prata. Det förstärker sannerligen det ointelligenta intrycket. En äldre blondin har en likadan anktrut och enorma silikontuttar. Dom ser faktiskt riktigt läskiga ut. Aftonbladet frågar om vi vill se ännu en säsong med plasttanterna. NEJ TACK, verkligen inte. Den enda som verkar ha något i skallen är fru Montazami.

Ankläppar har givetvis fått sin spridning hit, vilket inte minst blev tydligt i Ladies på Östermalm där den norska donnan hade lunchträff med sina väninnor. Pladdret kring bordet var misstänkt likt ljuden man hör när man promenerar runt Lötsjön.

Värst i anktrutligan måtte ändå vara Clabbes fru. Hon kanske hade herpes, eller hade ramlat när bilden togs och då är det synd om henne. Om hon inte hade herpes när bilden togs, är det ännu mer synd om henne. Det såg ut som om hon satt fast en prinskorv under näsan.
Misslyckad lip-fix eller en vurpa i vinterhalkan?

Elton John och hans man har fått barn med hjälp av en surrogatmamma. Alltså, ibland kanske man ska tänka sig för innan man sätter barn till världen. Att "skaffa barn" är väl den ultimata ego-kicken, har faktiskt inte hört någon som påstår nåt annat. Herrarna är 62 och 48 år gamla och redan där får jag kalla kårar. Sen är jag så himla gammaldags att jag tycker att barn ska ha en mamma och en pappa, åtminstone som utgångsläge. Men jag var sur redan i går kväll efter tv-programmet "Gamla föräldrar" där kvinnor i 60-70-årsåldern provrörsbefruktades. En av dom var dessutom blind. Tänker dom över huvud taget på barnen?

Någon hackar Bildts blogg. Han förmedlar inte alls ryska fruar, säger han. Men vem vet, den ryska oljan fick han ju smäll på fingrarna för. Skam den som ger sig.

Småtjejer knaprar värktabletter som smågodis. Ohly skyller på Alliansen och kräver hårdare tillsyn. Jo, det är ju dumt att låta folk ta ansvar för sina egna handlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.