Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 29 december 2010

BS som dom säger over there


En tjur har anfallit en bonde utanför Sollefteå. Förbjud tjurar! borde folk skrika. Samma folk som vill förbjuda hundar som bits. Det stod inte i artikeln vilken ras tjuren var av. Miss av journalisten.

Kanal 5 ska sända en Big Brother-såpa fast med tjugo barn i åldrarna 8-11 år. Visserligen engelska barn, men i alla fall. Vad är det för fel på deras föräldrar? Dom kanske ville bli av med sina telningar ett par veckor. Och vad är det för fel på programköparna på femman? Hjärnsläpp, eller?

DN presenterar en massa nya ord som tillkommit under året. Ett av dem är "askänka" som förklaras med en kvinna som väntar på att få hem en inaskad make. Och vad fasen är "inaskad"? Det ordet missade man. Kremerad, eller?

Dummast idag: Sarah Palin. Hon tycker att det är helt ok att the land of the free spenderar 165 miljarder dollar på sjukvård till överfeta landsmän. Hon tycker illa om att fru Obama vill att barn ska äta mindre skräpmat och röra på sig mer. Det ska hon inte alls tycka, i alla fall inte offentligt tycker fru Palin. Hjälp.

Ylva Johansson blir alltmer tydlig med att hon vill ta över (s). Heja, heja!

Vilks. Alltså, visst ska man värna yttrandefriheten och tryckfriheten - länge leve dom - men måste man vara så himla provokativ? Bara för att man kan. Liksom.

Camilla Läckberg säger att hon börjar bli immun mot kritik. Det måtte hon väl ha varit från start, annars hade hon slutat skriva efter första boken.

Dagens icke-nyhet; "Bankerna saltar bolånen". Var har den SvD-reportern hållit hus de senaste decennierna?

Telia. Man kan bli förbannad för mindre. Telefonerandet uppgick till elva kronor (11), räkningen slutade på 440 spänn. Fasta avgifter.
Bullshit.
Utsugare är vad dom är.

En snubbe har fått en bok om svenska könsord utgiven.
Jag börjar fatta varför min tulpanbok får nobben...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.