Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

söndag 27 februari 2011

Galenskaper



En stackars 20-åring som helt på egen hand tog tag i sitt hetsätande och gick ner från över 200 kilo till 87 har en kropp som ser rent förfärlig ut (förstås). Massa överskottshud som hänger på mage, armar och ben (förstås) och som hindrar honom från att leva ett normalt liv. Landstinget betalar inte för plastikoperationen. Den kostar ca 50.000 kronor.
Alltså, om inte den killen är värd att satsa på - med den kämpaglöden och med det sociala handikappet han fick på köpet - då vete fåglarna vad skattepengar ska användas till.
Skäms, Sundsvalls sjukhus.
Skäms!

Undrar varför Alexandra Pascalidou dyker upp i varenda tidning i alla möjliga och omöjliga sammanhang nuförtiden. Idag varierar ämnena mellan grekisk mat och sexinviter från andra kvinnor. Jättekonstigt.

Berlusconi är en vaken farbror. Eller vad sägs om kommentaren: "Muammar Khadaffi verkar inte längre ha kontroll över Libyen."
Gomorron. Liksom.

En advokat i Växjö vill ha betalt för tiden det tar för honom att packa portföljen och klä på sig, inte enbart för promenaden från kontoret till förvaltningsrätten. Ärendet har nu fått prövningstillstånd i Högsta förvaltningsrätten. Herregud, med handläggningstider på upp emot två år tycker man att dom borde ägna sig åt väsentligheter. Hjälp.

Det nya dataspelet "We dare" ("med 35 roliga och flirtiga minispel") är för vågat för USA och släpps därför bara på den europeiska marknaden.
Jojo, en massa krigsspel är ok.
Skjuta ihjäl så många som möjligt det går för sig, men att kramas lite är att gå för långt.
Sjukt land det där, som maken brukar säga.

En reporter vid namn Tobbe på Aftonbladet TV pratar som en aspackad Folke Rydén. Alltså, vissa journalister gör sig bättre i papperstidningen.

En av Khadaffis söner säger att "vi är en blygsam familj" och att pratet om tillgångar för miljoner i Schweiz är ren nonsens. Undrar vem som har köpt fastigheter och öppnat bankkonton i deras namn? Nästa gång kan denna någon få använda mitt namn. Det går så bra så. En stuga i Lugano kan jag faktiskt nöja mig med.

Veckans mest hysteriska insändare fanns i DN idag.
En skärgårdsbo tycker att man ska avmaska alla hundar i Sverige.
För att man hittade EN mask i EN räv.
Läskig typ den där dvärgbandmasken, men en avmaskningskur bara som förebyggande är faktiskt rena galenskaperna.
Hysteriskt, skulle jag vilja säga.
Nu sa jag det.

Undrar förresten om insändarskribenten jobbar på något maskmedelsföretag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.