Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

fredag 11 mars 2011

Döma efter håren - eller mustaschen


Så bestämde sig äntligen Andnor & Co. Skralt att de inte lyckades hitta en kvinna. Var det ingen som hörde Ylva Johanssons önskan? Fast partiet verkar behöva en bullrig karl och absolut inga förändringar. Gråsossarna ska strykas medhårs. Vem vet, kanske vinner (s) röster på att hävda att det var bättre förr.
Jag tror att det hade varit bättre att lyssna på väljarna, om det är deras röster man vill ha. Men det kanske man inte vill.
Och jag kan ha fel. Det lär visa sig.
Att Ohly är glad gör inte saken bättre, liksom.

Karikatyrtecknarna lär i alla fall gnugga händerna. Inte för att man ska reta någon för hans eller hennes utseende, men ibland är det bara SÅ frestande. Mustaschen påminner om den där vitryska saken. Scary.

Artikel i Expressen idag:
"Oron är stor i Tokyo, enligt CNN:s reporter på plats.
Svart rök stiger upp från en byggnad i Tokyos hamn.
Flera skadades när ett tak föll in i Tokyo under en examensceremoni i Tokyo."

Vi hajar. Det hände i Tokyo.
Bortsett från kvällstidningsjournalistiken, det är rätt skrämmande med alla naturkatastrofer som inträffat de senaste åren.
Hur många hade hört ordet tsunami före 2004?

Northug - man måste nog vara norsk för att gilla karln. Senaste nytt är att han vägrade möta SVT-reportern som myntade uttrycket "Han är en gris" i Skavlans program. Han är inte bara dryg, han är feg också. Verkar det som.

Lars Norén gör barnteater. Alltså, räckte det inte att fucka upp en hel generation med Staffan Westerberg?

Kapten Klänning behövde inte ta omvägen om Kumla-anstalten som andra, dömda till långa fängelsestraff. Han blev direktplacerad i Härnösand (den så kallade sexbunkern). Den som fattat beslutet är Klännings företrädare på polischefsposten och han vill inte uttala sig. Förvånad, någon?

Å så var det det där med placering av artiklar. Precis under artikeln om sexbrottslingen Lindberg kommer "Hitta g-punkten och bli ett proffs i sängen".
Hur tänkte dom där?

Motorförarnas Helnykterhetsförbund skriver, som replik på professorernas helmärkliga debattartikel om rätten att kröka på sjön, att sjöfylleri är ingen mänsklig rättighet. Så sant. Man behöver verkligen inte vara nykterist för att tycka att man ska hålla sig nykter bakom ratten. Oavsett om det är på land eller till sjöss.

Kul bild på Silvio i tidningen med ett stort bandage över ena kinden. Käkoperation, sägs det. Tillåt mig småle. Han har säkert sett bilderna på sin kladdiga foundation och inser att det behövs lite utslätning.
Nä, fy så elak jag var nu.
Kanske någon som har utdelat en käftsmäll? Det kan man faktiskt ha viss förståelse för.

Aftonbladet presenterar en massa kändisar och deras okända utbildningar. Har visst hört det förut, men blir ändå förvånad över att Dolph Lundgren har en ingengörsexamen i kemiteknik. Man ska inte döma hunden efter håren. Eller mustaschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.