Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

måndag 17 januari 2011

Vintermörker


Vargjakt eller ej, debatten rasar vidare. Tycker fortfarande att det är lätt motbjudande med den förtäckta vargkramarpropagandan i DN. Som illustration till Hanne Kjöllers inlägg visas närbild på varghuvud badande i blod med bildtexten "Fint i gillestugan?". Jo, det är lätt att önska många fler vargar när man sitter bakom ett skrivbord i storstan.

Berlusconi surar för att han nu kan åtalas för ännu fler misstänkta sexbrott. Han säger att han inte köpt sex av den minderåriga marockanska strippan. Förklaringen: det är absurt att tro att han skulle behöva betala för sex. Tycker han, ja. Gamla gubbar med smink och hårinplantat har tydligen horder av villiga tjejer efter sig. Skulle inte tro det.
Jack Nicholson har dock insett att han är för gammal för att ragga, meddelar Aftonbladet. Trots att han bara är 73.
Självinsikt. Respekt!

Ny tidning: Goodnewsmagazine. Tabbe att teckna en årsprenumeration. En tidning som innehåller en massa sär skrivningar ger dåliga vibbar. Likadant med 30 sidor långa artiklar. Booooring.

För 99:- kan man fixa ett mc-kort. Eller en drömkropp. Dagens förträffliga erbjudanden från Aftonbladet. Svårt val. Men - räknas inte det som falsk marknadsföring. Finns inte en chans i världen att man får ett mc-kort för nittionio spänn.

Oppositionen fortsätter med sina interna överläggningar och verkar helt strunta i resten av världen. Ohly är roligast, tycker att han har gjort ett bra jobb. Tvärtemot vad många partikamrater tycker. Sorry, men du har bara en röst precis som alla andra. S och MP verkar ha givit upp. Eller så tycker dom att alliansen sköter landet u.a.

Det råder platsbrist i Stockholms skolor. Hur svårt kan det vara? Man vet exakt hur många barn som föds varje år. De flesta överlever. Sex år senare ska de börja skolan. Matematik som till och med jag klarar av.

Aftonbladet rapporterar att Charlie Sheen uppmanas sluta hänga med porrstjärnor. Är det verkligen hänger han gör med dom? Eller?

TV4 närmar sig alltmer trean och femman. Bara att kolla in språkbruket på webben. Eller vad sägs om: helvetesligget, djävulssex och sexflirt redan på första sidan.

Värsta språket:
En av dem var märkta. (DN)
AIK föll knappt. (DN) Trots att man försökte lägga krokben ramlade dom inte, eller?
Säker i offpisten. (Expressen) På ren svenska.
Kvinna slogs blodig - akut opererad. (SVT Text). Vad annars? Skulle hon ställt sig i kö, eller?

I kväll Idrottsgala 2011 i Globen. Direktsänd firmafest på bästa sändningstid.
Gäsp.

Vintermörkret sänker humöret.
Tell me about it...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.