Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 12 januari 2011

En vanlig onsdag


Ledarsidan i DN. Märkligt att ingen pratar om den ökade förekomsten av kvinnovåld efter allt som hänt i Örebro. Efter morden i Malmö pratades om rasism och främlingshat. Märklig logik.
Håller med.

Sven-Erik Österberg säger att han vill bli partiledare för (s).
Jo, det känns ju djärvt och rejält nytänk. NOT.

Ännu en skådis förnekar läppförstoring. Hon hade influensa och var svullen och osminkad säger hon som förklaring till ankmunnen. Eller hur.

Både Expressen och Aftonbladet trumpetar ut att dom är störst. Förvirringen är total. Fast båda tidningarna uppger också att Ulf Lundells vänner är "chockade" över hans sjukdom. En samstämmig uppgift i alla fall.

Tyskar har inte så stora krav på underhållning och idoler, verkar det som. Hetast just nu är en skelögd pungråtta.
Heidi heter hon.
Hjälp.

Lundby-Wedin lämnar sin post i LO 2012. Halleluja! Det var inte en dag för tidigt. Möjligen ett stort antal dagar för sent. "Jag har mycket kraft kvar" säger hon. Jo, vi är rädda för det.

I Karlshamn har en husägare fått böter för ett svartbygge. Han hade byggt en hundkoja som uppmätte 1/4 kubikmeter. Kan man ta sig in i något räknas det som byggnad, säger bygglovsinspektören. Hur gör dom med fågelholkarna i den stan?

Ranelid är inte bara bitter och kränkt titt som tätt. Han verkar vara ganska velig också. I går skulle han lämna tillbaka priserna han fått från Akademin. Idag säger han att han ska behålla dem. Sved kanske i plånkan när han började räkna efter hur mycket det rörde sig om.

Mest gniden måste ändå Norrtälje kommun vara. Som svar på alla klagomål säger dom att dom visst kan gå tillbaka till gamla systemet och tömma slambrunnarna under den snöfria delen av året. Men då tänker dom höja priserna.
Hur man än vänder sig har man ändan bak.
Enda sättet att slippa bli förbannad är att flytta.
Södermanland är väl ganska vackert?

Näst mest gniden är (s)-politikern i Salem som nallade ur partikassan.
Fy på honom.

Värsta klanten: piloten på ett AA-plan som välte kaffe över intstrumentpanelen, utlöste en massa katastroflarm och tvingades nödlanda.
Come fly with me.
Helst inte. Tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.