Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

lördag 22 januari 2011

Lördagsnytt


"Smärtkaos" låter ju som något stort och omvälvande.
Nytt ord, i alla fall för mig, som Expressen lanserar idag.
Vad det är för något?
Frank Andersson sträckte en muskel i Let's dance.
Jösses, som Baloo sa.

Det är mycket "inte" idag:
Man får inte hjärtproblem av feta såser.

Det är inte slöseri med energi att ha elektriska apparater i stand-by-läge. Dom bidrar till uppvärmning av huset, förstås.

Per Nuder har inte kollegernas förtroende för partiledarposten. "Österberg är het" skriver Expressen. Öh, hur då het? Han gör visst ett tappert försök i Aftonbladet där han gullar med en hund.
Jojo, försöka duger.

Foppa tänker inte sluta spela NHL-hockey. Nä, honom får dom väl bära av isen med fötterna före om han ska lägga av.

Man ska inte handla på kredit om man har taskigt med stålar. Oj, det var en nyhet.

- - -

Plura är sur över straffet han fick för sitt kokaininnehav. Men, nu är det ju så att i det här landet klassas narkotikabrott och ekonomisk brottslighet som det värsta man kan ägna sig åt. Barnporr, kvinnomisshandel och mord är det inte så himla kinkigt med.

Det är jävligt mycket på tiden att Eva Gabrielssons uppgifter granskas. Äntligen inser även medierna detta! Först ut var Sydsvenskan som häromdagen hade en utmärkt artikel med rubriken "Hur länge är det synd om Eva Gabrielsson" och skriver att hennes enorma medieutrymme är "rekord i journalistisk ensidighet". Kunde inte ha sagt det bättre själv. I går fick äntligen Stieg Larsons bror komma till tals i Skavlan, där han återigen sträckte ut handen och ville samarbeta. Gabrielsson vägrar styvnackat.
Hopplöst läge, liksom.
Och när hon nu har fått ägna flera år åt sitt sorgearbete och blivit offentligt tröstad är det väl dags för Stiegs släktingar att få samma ömma omsorger nu. Hur tungt är det inte att förlora en son? Det verkar ingen ha tänkt på.

Oppositionen och SD kommer att sänka regeringens förslag att sälja Vattenfall och SBAB, bland annat. Alltså, antingen ska man ha konkurrens på lika villkor eller ingen konkurrens alls. Den halvmesyr man nu har gynnar ingen, allra minst konsumenter och låntagare.

Hells Angels saknar bygglov för sina fasadskyltar i Eskilstuna och riskerar böter på 20.000 kronor. Dom blev säkert skiträdda när dom fick brev från kommunen.

Isabelle McAllister, inredaren som i söndagstidningen ska följas under ett antal veckor framåt då hon börjar sitt nya liv. Nu är hon i lokaltidningen också. Vadan denna uppmärksamhet, liksom? Hon har inte ens skrivit en bok. Men det är väl bara en tidsfråga.

Sankta Maria är upprörd över uppgifter om Bildt m fl som läckt ut från Wikileaks. Fullt begripligt, men man kanske ska kontrollera sanningshalten i det utläckta innan man blir upprörd offentligt.

SDs representant i näringsutskottet heter Isovaara.
Klingar inte namnet oroväckande icke-svenskt?

Skottskadade kongressledamoten Giffords verkar hämta sig mot alla odds. Håller tummarna för att bättringsvägen fortsätter.
Av detta skulle man kunna dra slutsatsen att det är farligare att förstora brösten i Polen än att bli skjuten i huvudet. Hemska tanke.

Dagens roligaste rubrik: "Heta Maria och Kalla Anka".
Montazami är inne, Anna Anka ute. Betydde det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.