Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

tisdag 4 januari 2011

En släng av (c)-sjukan?


Pepplonkillen med tjockis-skatt-förslaget har bett om ursäkt, skriver DN. Det har han inte alls. Han skriver att han inte är fientligt inställd till överviktiga. Det är en helt annan sak.
Faktiskt.

Har Maud fått en släng av samma sjuka, kan man undra? Hon tycker att eleverna ska sätta betyg på sina lärare. Höga betyg ska sedan kunna ge högre lön. Alltså, jag trodde hon var smartare än så. Hade tydligen fel.

Många vill ta hand om den övergivna bulldoggen Gurkan. Dessvärre har både TT och tidningarna dålig koll på var hunden verkligen är omhändertagen, så på Hundstallet i Bromma är man helt nerringd av hugade omhändertagare. Hundkraken finns hos Hundar utan Hem.
Det finns för få journalister med koll på hundvärlden.

Kicken må va en alldeles förträfflig trummis. Hur han har det med omdömet, kan man däremot undra. Efterfest hos Hells Angels. Och så dejtar han väl Carola fortfarande?

Nytt yrke: Ordningscoach. Har i alla fall inte jag hört talas om tidigare. Det går tydligen att göra stålar på precis vadsomhelst numera. Men alltså, har inte mammor och pappor lärt sina ungar att rulla ihop strumpor och att hänga skjortor på galgar? Tydligen inte.

Petter Northug. Mannen som gav den norska hybrisen ett ansikte.

Dagens Dilemma som diskuteras i Expressen: Att fisa eller inte fisa (och rapa) inför sin partner. Botten är tydligen inte nådd på den blaskan än.

Omregleringen av Apoteksmonopolet gav oss 198 nya apotek under förra året. Ökad tillgänglighet, bättre öppettider och på sikt kanske också lägre priser. Inte alls bra, tycker (s). Ylva Johansson har lovat att återställa ordningen när (s) återtar regeringsmakten. Och partiledare vill hon bli också. Hjälp.

Heja VeckoRevyn som lovar att inte använda anorektiska modeller i tidningen. Önskar att fler följer deras goda initiativ. Femina, till exempel, som inte bara har tokmagra modeller, dom ser ut att vara minderåriga också. I ofta utmanande poser. Den tidningen prenumererar vi inte på längre.
Verkligen inte.

Arnold ska lämna posten som Kaliforniens guvernör. Jo, stålarna är ju slut, statens kassa tom och då är det inte lika kul längre. Bara vi slipper Terminator VIII och IX eller vilket nummer dom nu kan ha hunnit till.

Tågolyckan i Malmö berodde inte på något tekniskt fel. Det var "den mänskliga faktorn", vem fasiken det nu är. Undrar om han eller hon får sparken? Skadorna kostar inte mer än 20 miljoner att reparera, och det är inte så farligt säger SJ. Nä, att på Facebook kalla sin arbetsplats för dårhus är tydligen ett allvarligare brott.

Katarina vad-hon-numera-heter-i-efternamn skriver om hur hon gått ner 31 kilo i vikt. Jo, hon började med att föda barnet hon väntade. Det borde ha utgjort en betydande del av "mammakilona". Hur alla som inte ska föda barn kan bli av med sin "övervikt" lika snabbt, får man däremot inte veta.
Hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.