Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 9 mars 2011

Etiketter


Yngste sonen i klanen Hysén berättar att han är homosexuell. So what, säger han om det. Bara att hålla med. Vad spelar det för roll, liksom. Varför bry sig om vad andra gör och med vem?
Däremot har han fel när han säger att han är den första fotbollsspelaren som "kommit ut". Det finns flera fotbollstjejer faktiskt, men dom räknas väl inte i männens fotbollsvärld. Bögar eller ej.

Vad har sexualiteten för betydelse, annat än i just sexuella sammanhang? Som härom veckan när det var "Halv åtta hos mig" med gay-tema. Öh?
Finns det särskilt gay-mat, eller vad?

Vissa etiketter kan ju väcka större intresse än andra. Kanske är så man tänker. Som när Expressen idag skriver att det var en sjuksköterska som kanske låg bakom bombdådet i Stockholm i julas. Man ser bilden framför sig av en from Sophia-syster som gömmer bombbälten under den vita rocken. Nä, så var det ju inte. Sjuksköterskan är "en vanlig kille i jeans och gympadojor".
Så himla vanlig vet jag inte om jag kan hålla med om att han är.

Dolph Lundgren kan sälla sig till gruppen gubbs med åldersnoja. Han byter nu ut fru Qviberg mot en 30-åring. Det kan vara äkta kärlek, jag vet.

Rubrik i Expressen: Byggader svajade i Tokyo.
Är rättstavningsprogram tillval i Apples program, eller?

Partiledarcirkusen rullar vidare i (s). Pagrotsky har föreslagits från väster. Jo, han känns ju ny och fräsch. Och Aftonbladet skriver att patron Persson ringer runt och lobbar för sin kompis Östros. Det känns som "Hela havet stormar" med undantaget att alla springer runt en enda stol och musiken slutar aldrig spela. Hjälp.

Stig Malm säger att han skäms över att vara socialdemokrat. Ja, det är väl ungefär lika pinsamt som att jobba på SJ just nu.

En psykolog i USA (var annars?) utför sin terapi via nätet medan hon klär av sig inför sina patienter och säger att det framför allt är män som söker hjälp hos henne. Undrar vem som har det största hjälpbehovet...

Näringsministern lovar sänkta elpriser. Hur kan hon göra det? Har dom inte avreglerat elmarknaden? Fri konkurrens. Va?

Populärt i nättidningarna med olika typer av test. Quiz heter dom, på ren svenska. Testet "Vad kan du om skandalerna?" handlar om kändisar som "orsakat löpsedlar" (!) finner man idag i Svenska Dagbladet!
Och den kallar sig för "Sveriges kvalitetssajt för nyheter".
Lite osynk där va?

Ett slagsmål mellan en 79-åring och en 90-åring slutade med att 90-åringen avled. Hur i h-vete kan man lämna ett gäng dementa gamla människor ensamma? Är det inte sagt att det alltid ska finnas personal på demensboenden?
Och spelade det någon roll att det var Melodifestivalen på tv?
Apropå onödig information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.