Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 22 juni 2011

Nyhetstorka och midsommarväta


Just nu läser jag boken "Varför gråter inte Emma" om morden i Arboga på de små barnen Saga och Max. Det måste vara med det värsta som kan hända en människa. Jobbig läsning. Men nyttig. Ens egna problem blir som västanfläktar vid en jämförelse. Läs den.

Prinsessan Madeleine säger att hon har "ett vanligt kontorsjobb" i USA. Skulle'nte tro det. Två veckors semester, skitlön och hur långa arbetsdagar som helst. Not even close, Madde.

Våldsamma grekiska demonstrationer under natten. Alltså, kan ingen tala om för demonstranterna att nånstans går gränsen för hur hjälpsamma vi har lust att vara. Man kan inte strö stålar omkring sig som om man vore Joakim von Anka och sen be andra fylla på kassakistan när den är tom. Nänä, skärpning. Det finns tillräckligt många miljarder för att betala tillbaka alla lånen, miljarder som de med fetast inkomst har skickat ur landet för att slippa betala skatt. Skattesmitning är en nationalsport. Sånt håller inte i längden. Liksom.

"Korruption hör ihop med män" har man kommit fram till. Kan möjligen bero på att det oftast är män som sitter i ledande positioner. Kan också bero på att kvinnor hela tiden ska se till att alla är sams, att allt är rättvist och lika och bullar och trivsel och fan och hans moster. Mesproppar är vad vi är.

FNs kritiserade generalsekreterare, herr Banka-Vadhannuheter, har blivit omvald för en period om fem år. Hur tänkte generalförsamlingen där?

Arnold lämnar The land of the free och återvänder till Österrike - landet som levererat de Värsta Galningarna.
Hemlängtan, månne?

En kvinna i Kanada födde sexlingar i går. Barnen kom till efter IVF-behandling och paret har sedan tidigare tre barn. Alltså, var det så himla genomtänkt egentligen?

Aftonbladet avslöjar att Carl Bildt är roligast i regeringen. Alltså, om det är sant har jag bara en sak att säga; Himla tur att man inte sitter i regeringen...

Det blir en blöt midsommar. Meteorologerna är eniga.
Jaha, men skål då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.