Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 20 oktober 2010

Ja se pengar


Såg att Unionen sålt en staty de haft i entrén. 45 miljoner fick de för den. Undrar vad de ska göra med pengarna. Sänka medlemsavgiften?
HA HA HA

Och vårt kungahus har födgeni minsann. Hundra spänn för att titta på några av bröllopspresenterna Victoria och Daniel fick från svenska folket. Att ingen annan tänkt på det. Alla brudpar struntar i paketöppning på själva bröllopsdagen och de som är nyfikna kan pröjsa en slant. Kanske man kan bygga vidare på affärsidén, lägga ut bilder på nätet och ta betalt per klick. Då slipper man ju ha folk rännande hemma. Liksom.

Stockholmsbörsens vd byter jobb och går in i politiken. Då får han nöja sig med nästan halva lönen. Ynka 84.000 kronor i månaden ska han klara sig på. Stackarn.

I Göteborg får man rabatt på taxiresan om man inte lyckats ragga upp nån på krogen. Man får en godisnapp också att snutta på om man är deppig singel. Har dom humor i Göteborg eller?

Fattiga killar är bättre i sängen, påstår Expressen. Man får alltså välja. Pengarna eller - ja... Hur kom dom fram till det? Vill jag förresten veta det?

Handelsbanken gör en vinst på 3,6 miljarder kronor. Höjer dom sparräntan nu? Eller sänker sina avgifter?
HA HA HA en gång till.

Indiske affärsmannen Mukesh Ambani har köpt en lägenhet i Mumbai för 7 miljarder kronor. Sjutusen miljoner. Och så snackar dom om höga bostadspriser i Stockholm. Den dyraste villan här i stan såldes nyligen för 113 miljoner. Man får 62 såna villor för priset av Ambanis lägenhet. Jojo, det kostar att ligga på topp.

Och nu kan man åka på en åtta dagars nakenkryssning i kroatiska övärlden för 6.000 kronor. Rederiet söker 22 nakna testpar.
Det låter som en ny dokusåpa i TV3. Men det sägs vara en ny resetrend.
Hur blir det då på våra dagkryssningar till Eckerö? Hu!

Dagens märkligaste mening: Surfplattekriget bryter ut. Vilka är oddsen för att få se den rubriken igen?
Man kanske skulle sätta en peng...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.