Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

onsdag 9 februari 2011

I am back


Det har varit klent med surandet ett tag, men så blir det när man har häcken full. Man hinner liksom inte gnälla så mycket då. Generellt kan man väl säga att det mest är sysslolösa som klagar på en massa oväsentligheter. Lata gnäller och ojar sig mer än flitiga, är en annan "sanning" jag har kommit fram till.

Expressen har idag en massa tips på hur man går ner i vikt utan att anstränga sig. Man kan duscha kallt, till exempel. Man ökar förbränningen om man fryser. Vore väl smartare att sänka innetemperaturen med fem grader då så att man fryser konstant och inte bara tre minuter i duschen? Tidningen skriver också att man ökar förbränningen med upp till 25% om man står och jobbar vid skrivbordet i stället för att sitta ner. F-n tro't

Läste om domstolsförhandlingarna i målet Assange och anklagelserna om sexuella övergrepp. Nyheter för mig var i alla fall att kvinnorna inte alls polisanmält honom, vilket påstås i alla konspirationsteorier. Dom kollade om det fanns möjlighet att tvinga honom till hiv-test eftersom det anmälda övergreppet gjordes utan kondom. Intressant att han vägrat prata eftersom han inte gillar den svenska offentlighetsprincipen. Nähä, men läcka hemligt material går bra. Knepig logik där.
Sen tycker han att den svenska åklagaren ska åka till England. Eller hur. Och i Sverige dräller det av utländska åklagare som pratar med svenskar som anklagas för brott i andra länder. I don't think so.

På samma tema. Blir kul att se hur Silvio ska slingra sig ur ett åtal den här gången. Verkar vara risk för ganska många år bakom galler. Hur går det med hårfärgen då? Gråa hår skrämmer skiten ur de flesta män, tydligen.

Aftonbladet skriver att det som män i åldern 45 - 54 år fruktar mest är grått hår. Undrar vad dom hade att välja mellan? Världskrig, dödlig sjukdom eller personlig konkurs borde vara värre.
Men jag är inte man. Inte gråhårig heller.
Så vad vet väl jag?

Vanja Lundby-Wedin var upprörd över de stora löneskillnaderna häromdan och skrev en debattartikel i DN. Hon pekade på 197 höga chefer och hur mycket mer de tjänade än vanliga knegare. Alltså, vi snackar om 0,0000437 procent av alla som jobbar. En fis i rymden. Liksom. Sen borde väl facket ägna sig åt lite självkritik. Det borde bero på dassiga förhandlare att allas löner (utom just dom 197 chefernas) är låga?
Och sen undrar facken varför dom tappar medlemmar.
Vad tjänar hon själv, förresten?

Kungaparet for hastigt och lustigt på sista-minuten-semester till Thailand. Drottningen behövde vila upp sig efter "skandalboken".
Ursäkta mig, men var det så himla genomtänkt?
Inte för att jag är nån expert på just Thailand, men finns det inte rätt gott om flickor till kaffet där?

Ny sjukdom: Försäkringskasseutlöst depression. Alltså, nu får man väl ändå ta och lugna ner sig. Kan man skylla precis vadsomhelst på Försäkringskassan nuförtiden?

Rubrik i SvD: "200 norska piloter har somnat under färd."
Vilket färdmedel kräver 200 piloter? Och vart var dom på väg?
Frågor söker svar.

Leif GW Persson ska laga mat ihop med Plura i tv.
Känns inte så himla aptitretande, faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.