Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

fredag 17 augusti 2012

Apkonster

Användbar till mycket. iPaden alltså :)

Jag säger bara.
Julian Assange.
Patetisk.
Read my lips: P-A-T-E-T-I-S-K.
Det där med att han är skraj för att bli utlämnad till USA tror jag inte ett skit på. Varför skulle han i så fall ha lämnat England och rest till Sverige för två år sedan med motiveringen att han var rädd att CIA hade fritt spelrum i London? Och att engelsmännen skulle skicka honom till USA. Det där är bara något han kör med.
Han har haft sex med två svenska kvinnor. Därom råder inga tvivel. Kvinnorna har sedan anmält honom för våldtäkt, sexuellt ofredande och olaga tvång. Det är dessa anklagelser han ska få lämna sin syn på.
Jag tror att han är livrädd för att hans inte helt rumsrena sätt att umgås med kvinnor ska bli offentligt.
Någon annan anledning till hans apkonster kan det inte finnas.
Möjligen med inslag av grav hybris.

Feministpunkarna Pussy Riot riskerar tre års fängelse för att ha kritiserat Putin. I kyrkan dessutom. Manliga despoter kan liksom inte bli mer provocerade än så. Ryssland, en demokrati. Pyttsan.

Rysslands ambassadtjänstemän i Stockholm tillhör skaran diplomater som är sämst på att parkera lagligt i stan. Tätt följda av Kina och Ukraina. Tar man sig en titt på trafiksituationen och moralen i de länderna kanske man bättre förstår bristen på respekt för t ex handikapprutor, cykelbanor och busshållplatser. Böter får de, men de skiter i att betala. Bedrövligt.

Palmemordet blir konst i någon form av modevisning. Brist på respekt om ni frågar mig. Men, man kommer ju undan med precis vad som helst bara man säger att det är konst.

Patrik Sjöberg.
Milda makter.
Inte nog med att han bojkottar DN-galan i protest mot att någon snubbe som heter Rajne (som Sjöberg säger att ALLA vet vem han är. Jag vet inte vem han är.) har fått sparken. Nu vänder han även SVT ryggen för att han inte får sitta och babbla i morgon-soffan. Han har snart inte så många kanaler ut till allmänheten kvar, den gode Sjöberg. Hur mycket arg och bitter orkar en människa vara?

Björn Ranelid har suttit i ett långt polisförhör, misstänkt för vårdslöshet i trafik efter olyckan där han kraschade sin Jaguar. Jo, att det blev långt är väl ingen överraskning? I alla fall inte för den som hört honom öppna truten. Kan den mannen uttala sig kortfattat? Han måste vara en mardröm som vittne i en domstol; svara bara ja eller nej. Eller hur. I förhören säger han att det inte var hans fel att hans bil körde över heldragen mittlinje, körde om tre stillastående bilar som väntade på att göra vänstersväng och att han sedan frontalkrockade med en mötande bil. Inte hans fel! Trots att det var han som körde.
Hjälp.

En av landets mest kända vinprovare har åkt fast för rattfylla. Han hade provat ett 50-tal viner och tog sedan bilen till sommarstugan. Han har inga alkoholproblem, säger han, men blir trött av alla vinprovningar. Om han är en så himla känd och erfaren vinprovare borde han väl känna till att man ska spotta ut vinet. Inte svälja. Spotta.

-         Det är en gråzon om vinprovning ger utslag eller inte, säger den kände vinprovaren.
Han säger också att nu vet han att man inte kan köra bil efter att ha druckit vin. Hur gammal är karln? Nitton eller?

Lena PH i homobråk med domkyrkan skriver Aftonbladet. Det är Skara domkyrka som tackat nej till en altartavla målad av Elisabet OhlsonWallin. Tavlan föreställer nakna homopar som vänslas i paradiset. Genast skriker hbtq-rörelsen om diskriminering, kränkning och utanförskap. Kan det inte bara vara så att man tycker att tavlan är ful? Och att det inte passar sig med en altartavla med nakna människor som vänslas? Skulle de ha hängt upp tavlan om den i stället föreställt hånglande heterosexuella par?
Tror inte det, va.

Nä, nu är det färdiggnällt för den här veckan.
Helgen ska ägnas åt diverse nöjen. Ett par nöjen av det enklare slaget finns numera i min iPad. Förutom de fortfarande populära Wordfeud, Draw Something och Rumble kör jag nu också stenhårt med Quizkampen och Song Pop.
Dessutom lär det bli sommarväder hela helgen.
Jippi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.