Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

söndag 22 maj 2011

Sköna söndag


Så det blev söndag i alla fall. Domedagsprofeterna hade fel. Eller som den värsta av dem sa "jag måste ha tolkat något fel". Kan man väl säga. Han och hans anhängare har fått lite problem nu. Ingen av dem hade någon plan B, OM mot förmodan jorden inte skulle förintas i dag. Men det kan vara skönt att improvisera ibland.

Som kungen. När han inte vet hur han ska handskas med medierna. Borde han kunna efter alla år, men att bli avslöjad med brallorna nere kan få vem som helst att tappa målföret. Presschefen är ganska komisk. Han säger att hovet vill se bilderna innan de kommenterar. Alltså. Antingen har kungen varit på porrklubb eller så har han inte det. Att man först måste kolla påstådda bevis är väl bevis nog. Och inte en enda dementi från nån av de inblandade herrarna.
I rest my case. Liksom.

Arnold går numera under namnet Sperminator i amerikansk press. Humor.
Och Aftonbladet radar upp en massa gubbs som vimsat runt i maktens korridorer med gylfen öppen. Vissa saker förändras visst aldrig.

Kroppen till exempel. Där ändras väl inte så himla mycket. Jodå, i DN här om dagen visade man över ett uppslag hur kroppen påverkas av motion. Hjärnan, hjärtat, humöret och så vidare. Under rubriken "könsorganen" stod: Risken för bröstcancer minskar. .
Jag måste ha missat nån biologilektion.

Rikard Olsson. Har vi verkligen inte fått nog av honom nu? Va? Lekledare, skidåkare, löpare och nu ska han vara med i Fångarna på fortet. Han är JOBBIG. Inte Patrik Ekwall-jobbig, men tillräckligt för att ge kväljningar.

Camilla Henemark ska också vara med i Fångarna på fortet. Jo, Stjärnorna på slottet lär hon väl inte bli inbjuden till. Eller?

Kanske känner SVT lite ansvar för sina skyddslingar. De som är på väg ut ur rampljuset verkar få problem med drickat. Eller också säger de bara det för att få uppmärksamhet. Sist ut är Andreas Weise. Det var ett tag sen det stod något om honom. Han oroar sig nu offentligt för sin konsumtion. Jo, han har ju att brås på.
Själv säger han att hans kopiösa drickande beror på att han blir bjuden på så många gratisätartillställingar. Det är för höge farao bara att tacka nej. Dumskalle.

Ibland försöker DN vara en rikstidning, men i veckans DN Söndag lyser storstadsidiotin igenom. Temanummer om hundar. Alltså, där stod så mycket skit att jag bara inte orkade läsa. Och jag undrar just vad Barbro Börjesson tyckte om att de hade illustrerat intervjun med henne med ett stort flexi-koppel. Större än bilden på Barbro. Och flexikoppel är bland det värsta hon vet. Måste nästan ringa henne och kolla.

Surmuppan Maria Brandin är enda kvinnliga (nåja) deltagaren som är kvar i Mästarnas Mästare. Hon har inte vunnit en enda deltävling. Det enda hon vunnit i är nattduellen, där man hamnar om man är sämst i veckans omgång. Nästa vecka är det final. Förra säsongen var en av deltävlingarna "Få ner pulsen så fort som möjligt". Helt galet. Undrar vilka grenar dom hittat på i år.
Skär er med en kniv. Den som först slutar blöda har vunnit.
Nånting i den stilen.
Det är mitt tips.

Veckans Värsting borde väl vara den mormor som tog nakenbilder av sitt barnbarn och skickade till ett peddo. Hon måste vara den i särklass dummaste bland det 20-tal kvinnor som försett herr Äckelbäck med bilder. I särklass dummast av landets mormödrar också. Stryk skulle dom ha dom där tanterna. Allihopa.
Eller varför inte plåta dem nakna och lägga ut bilderna på nätet?

Men det finns å andra sidan nog med skit på nätet. Expressen publicerar någon slags grafik över hur Usama dödades. På bilderna har han sin mössa på sig. Den man aldrig sett honom utan. Hade han den när han sov också? I så fall bör den väl kallas nattmössa?
Är det den han har pratat i hela tiden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.