Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

tisdag 31 maj 2011

Gubbslem


Saven tycks stiga inte bara i floran under våren och försommaren. Hos vissa manspersoner verkar den svämma över sina bräddar just nu.

LRF-ledamoten som höll ett tal fullt av sexskämt på LRFs riksstämma. Hur dum får man bli? Kollegerna reagerade blixtsnabbt i alla fall och nu har gubben lämnat sina uppdrag både i LRF och Arla Foods.

Berlusconi - utförslöpan har tagit rejäl fart och den kraftiga motvinden borde sätta sina spår i både foundation och hårtoning. Hans politiska motståndare slår honom med hästlängder (hur gick det förresten för hans namne, hästen?) i det ena lokalvalet efter det andra. Dags att kasta in handduken.
Basta.

I Italien kan de i alla fall välja bort en statschef som inte sköter sig. Här är det andra bullar. Kungliga bullar. Det hjälpte inte vår monark att försöka "vända blad" så nu försökte han med en intervju. Det gick sådär, va? Visserligen säger han att det inte finns några bilder, men hur kan Lettström & co vara beredda att betala 50 miljoner för något som inte finns? Drog han en rövare, kungen?
Han gled lite på frågan om porrklubbsbesök och mumlade om att han kanske varit på barer där servitriserna inte varit fullt påklädda. Hjälp.
Han kanske ska snacka med Björn Rosengren. Körde inte han med samma ynkliga bortförklaringar för några år sedan?
Jag säger bara: Stenmark for president!

Historikern Herman Lindqvist säger att "hela historien är framkallad av medierna".
Hur tänkte han där?
Liksom.

Prinsessan Madeleine är kvar i USA och tänker inte komma hem och fira Sveriges nationaldag. Ingen har sett röken av henne här hemma sedan i december förra året. Ursäkta, men vad är det vi betalar henne för att göra? Shoppa i New York eller?

Nytt uttryck i dag: "Han ströp ihjäl henne." Aftonbladet
Sagt om Andreas Johansson från Norrhult (den lilla trevliga orten) som mördade en kvinna som han lurat hem till sig med löfte om modellkontrakt.
Hur får man tjejer att INTE gå på såna dumheter?

Det ska böjas i tid, kan man säga om den 16-åring som misstänks för att ha dragit med sig ett par kompisar och stenat en annan tonåring till döds. Grabben säger att han inte ångrar något eftersom flickan "brutit mot sharia-lagarna". Hon deltog i en skönhetstävling. Till och med kungen skulle kunna avgöra att flickan var fullt påklädd när bilden av henne togs.
Sjukt.

En dansk spermadonator har spridit en lika farlig som sällsynt sjukdom. Mellan 2004 och 2009 har ansenliga mängder säd levererats till 10-15 danska kliniker.
Vilket drömjobb, dra en handtralla mot betalning.
Men allvarligt, borde man inte kolla upp de här killarna bättre?
Va?

Så har till slut en högt uppsatt egyptisk general erkänt att militären systematiskt utfört "oskuldskontroller" på kvinnliga demonstranter, dvs man kontrollerade gynekologiskt - under tvång och hot - om kvinnorna var oskulder eller ej.
Riktigt sjukt.


Det går trögt med jämställdheten på sina håll.
Kan man lugnt konstatera.
Vissa sniglar är faktiskt snabbare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.