Välkommen!

En blogg om livets sorger, bekymmer och förtretligheter.

tisdag 23 augusti 2011

Trassligt värre


Ibland är det som förgjort. Har nånting börjat trassla så fortsätter det på nåt märkligt vis.
Som det här med Bredbandsbolaget, bredbandet och telefonin. Vi har fortfarande ingen fungerande telefon. Hur kul är det på en skala att det ligger ett autosvar "Numret du har ringt har ingen abonnent"? Hur många kunder jag förlorar på det törs jag inte tänka på. Det skulle ha varit igång igen för flera dagar sedan. Vad händer? Jo, Bredbandsbolaget släpper inte telefonnumret till Tele2. Bussigt.

Nog gnällt om det, men tålamodet är faktiskt slut nu.
Skäms.
Liksom.

"Vänstern har blivit en intresseförening för bidragstagare" skriver en ledarskribent i dag med anledning av Juholts sommartal.
Nej, det var inte i Aftonbladet jag läste det.

Bild på Obama i tidningen. Inte så ofta man ser en president iklädd jeans och tenniströja. Inte när han är i tjänst i alla fall. Ray Ban solglajer har han också. Undrar vad företaget har betalat för att han ska ha på sig dom?

Vad händer i Libyen? Rapporterna varierar beroende på vem som levererar dem. Det verkar i alla fall som de 42 åren med "den galna hunden" i toppen är över nu. Det var väl på tiden.

En man i 60-årsåldern har dömts till två års fängelse för våldtäkt på en utvecklingsstörd 12-årig pojke i Halland.
Alltså, hur sjuk i huvet får man vara egentligen? Finns det ingen hejd på perversionerna? Pojken utsattes för övergrepp både i bastun och i omklädningsrummet i en simhall. Så välbesökta är alltså simhallarna i Halland. Ingen varken såg eller hörde nåt. Skumt.

"Den 53-åring som högg sin sjuårige son till döds kan vara allvarligt psykiskt störd" skriver SvD. Alltså, helt frisk är man väl knappast om man gör nåt sånt? Va?

Och den 15-åring som sitter häktad för att ha placerat ut bomber på lekplatser och andra ställen i södra Stockholm mår psykiskt dåligt av att sitta isolerad, säger hans advokat. Gissa hur den 4-åring mår som fick hela handen förstörd av hans bomb.

För tredje månaden i rad får de anställda vid SAAB ingen lön. Men alltså, är det inte läge att begära eländet i konkurs snart? Hur länge ska de försöka hålla liv i den verksamheten? Ingen vill köpa bilarna. Haja. Lägg ner.

Prinsessan Madeleine ser fram emot att bli moster, skriver Expressen. Tidningen frågade henne i går. Ja, vad f-n ska hon svara?
- Jag tycker det är skitjobbigt med småungar.
Knappast.
Aftonbladet har samma citat i sin tidning och har dessutom uppmärksammat det fantastiska faktum att hon har bytt hårfärg. Oerhört intressant.

"Blondinbella" med yrkestiteln "bloggerska" (herregud) är i Schweiz för att förkovra sig på nån fin skola. Hon hann knappt mer än dit förrän hon började prata engångsligg. Snacka om att trassla till det för sig.
Hon gör skäl för namnet i alla fall.

Den så kallade Fettdoktorn, kvinnan med LCHF-dieten har fått diabetes, skriver Aftonbladet.
Där ser man. Så snopet för henne.
Och dessutom inte särskilt bra för affärerna får man gissa.

I två stora kontorsbyggnader i Paris pågår just nu ett krig om vem som kan bygga den coolaste figuren av post-it-lappar. Gigantiska gubbar täcker fönstren i de båda företagen. Tyder inte det på att personalen har för lite att göra?

Aftonbladet skriver om fobier. "Jag får panik av tuggummi" säger en intervjuperson.
Pja, har man inte större problem än så kan man väl vara ganska nöjd.
Eller?

2 kommentarer:

  1. Tycker det var taskigt av medierna att påstå det där om Fettdoktorn. Man kan tydligen få lite knasiga värden om man äter så lite kolhydrater som hon gör och sen chockar kroppen: http://www.kostdoktorn.se/har-annika-dahlqvist-diabetes
    Hon hade själv utfört testet och bloggat om det men såklart det kommer någon och vill förstöra hennes business så fort de får chansen.

    SvaraRadera
  2. Klart man får knasiga värden om man äter en sned kost. Det är därför t ex veganer måste äta en massa tillskottspreparat för att inte säcka ihop.
    Man kan banta genom att äta bara lakritsbåtar eller bananer, men förr eller senare straffar det sig...

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Frilansare med ett förflutet inom marknadsföring och information. Skriver yrkesmässigt mest om hundar, men vädrar gärna mina åsikter om aktuella händelser i bloggform.